oj då..

vart lite många inlähh om tävlingar.. Sorry för det men man har ju inget att förlora så varför inte vara med? Man kanske har turen att vinna något.

Är så sjukt trött på att vara sjuk. Blir fan aldrig av med hostan som jag haft i tre eller om det är fyra veckor nu, plus så är mina bihålor (stavning?) helt igen. Jobbigt jobbigt. Någon som vet hur man blir av med det?

Micke är i betongen med alla andra men jag stannar hemma har sån huvudvärk, så jag väntar snällt på att han ska komma hem och lämna cigg till mig. Vet att det inte är bra att röka! Sen åker väll han igen. Nae nu ska jag kolla på NCIS!


goddiebag


Datorväska/portfölj, diskmedel och duschtvål från Fluffbabes, detoxplåster från Bodystar, fuktighetskräm med brun utan sol och fuktighetsmask från Yves Rocher, tingelinghalsband och Pumaklänning från Shimmer.

Japp allt detta kan bli ditt! Gå in på: http://catwalkqueen.blogg.se/2009/june/goodiebag-tavling.html

en till tävling.

http://thulasana.blogg.se/2009/june/tavlingen-fortsatter.html?_tmp=af63590b1f43ee34c9d74f8ff1ae2021d92e39e8 har en helt galen tävling där hon lottar ut två set med massor av olika prylar. Va med du också!

Armband..

Vill du vinna ett armband? Gå in på: http://sofija.blogg.se/2009/june/tavla-om-ett-disney-inspirerat-armband.html#comment

Plattång och ögonskugga...

Vill du ha chansen att vinna:
En HH Simonsen miniplattång med tillhörande värmetålig svart necessär, perfekt för handväskan

Den når max temperatur på 210 grader efter 20 sec.
Plattorna är gjorda av aluminum,  som är belaggd med Keramiskt Teflon som gör den smidig och skonsam mot håret.
Hela plattången är 15cm

MiniStyler som blivit utnämnd till budgetfavorit i tidningen SOLO
MiniStyler fick betyget: SSSS

(värde ca 250 kr)

Även en trio eyeshadow super fin.

Gå in på: http://madebykissekattens.blogg.se/2009/june/tavling-plattang.html#comment

Ljus..

Maria lottar ut några fynd som hon gjorde på Lagerhaus.
Ett underbart doftljus och en ljuvlig liten ljuslykta.
Hon drar två vinnare och den som hon drar först får välja vinst först.

Tävlingen pågår tom 30/6 och vinnaren dras den 1/7.

Var med du också! gå in på den här länken:  http://cupcake.blogg.se/2009/june/tavling-har-hos-mig.html


Hello kitty klocka..

vill ni också ha chansen att vinna en ursnygg Hello Kitty Klocka? Gå in på : http://ciccimodel.blogg.se/2009/june/tavling-2.html



Goodiebag.!



Vill du också ha chansen att vinna en goddiebag? Gör som jag och gå in på den här länken: http://naildesign.blogg.se/2009/june/tavling-om-stor-goodiebag.html ! Lycka till!


5/6-2009

Jahopp snart är det sommarlov då bara en vecka kvar. Och imorgon är det sveriges dag vilket firas med fest :D roligt ska det bli. Har inte mycket mer att säga..


Det är svårt att inse att jag måste släppa taget...


3/6-2009

Nu va det ett tag sen jag skrev..

Helgen som varit spenderades på älsklings land med hans familj och släkt med ett stort 80års kalas för hans farmor. Massor av god mat. Fanns dock inte så mycket att göra för mig som är så rädd för getingar vilket det fanns gott om. Och dessutom t vå stora bålgetingar (stavning?) som va ca 6-7cm stora. Så den mesta tiden spenderades inne och nere vid havet. Otroligt mysig och rolig helg. Det enda dåliga med helgen var getingarna och att jag är lite små sjuk, ont i halsen, hosta och förkyld. Inte det minsta roligt.

Snart är det sommarlov. Fast för min del har det varit sommarlov i en månad eftersom att jag ska gå om ettan. Vilket känns bra.
Börjar få lite panik nu. Saknar Bella otrloigt mycket och har ju inte hittat någon annan att hjälpa till på. Men det kommer väll som småningom. Och sen har jag inget sommarjobb heller vilket inte känns så värst bra. Men vad ska man göra när det inte finns några sommar jobb?

Nae nu är det bäst att jag slutar ska ner till älskling och hålla honom sällskap.


RSS 2.0