1 månad och 14 dagar..

sen du åkte kan inte förstå hur tiden har gått så fort känns som det va i går du åkte... Jag älskar dig. <3



...

You don't know what you got till you're missing it a lot..
What im going through is hurtful..






18.22

Igår var jag hos min syster och hälsade på henne, Ricky och lilla sötungen Joline. Hon har blivit så stor nu om man tänker på hur liten hon va när jag såg henne första gången på BB. Syrran fick kläder av mig och så klippte hon mitt hår ( om man kan kalla det klippning va ju bara topparna. ) och bjöd på god jordgubbspaj med vaniljsås. Smaskens! Va där i typ 4-5 timmar. Mycket roligt. :) En sötis bild på Joline.. 


Innan jag va hos min syster va jag hos mickes mormor och morfar och åt middag. Riktigt gott som alltid. Nae nu är det bäst att jag slutar ska till betongen med älskling och dom andra.


ny..

har fixat en ny header.. Vad tycks ?


Miss Kirabell,.


Det är svårt att förlora någon som man älskar enormt mycket.
Det är svårt för mig att åka ut till stallet och se att det står en ny häst i din gamla box.
Det är svårt för mig att veta att du är flera mil bort.
Det är svårt för mig att veta att jag inte kan träffa dig när jag vill.
Det är svårt för mig att veta att det kommer ta lång tid tills vi ses igen.
Det är svårt för mig att inse att jag inte längre tar hand om dig flera dagar i veckan.
Men det är inte svårt att förstå att jag älskar och saknar dig enormt mycke.. <3


Helg..

Helgen har spenderats med älskling och massor vänner. Mycket roligt. Fredagen spenderades i Ekbacken med musik, brasa och dricka.. Inget för min del men för alla andra. Rätt okej. Lördagen grillade jag med mamma och pappa. Kyckling och sallad. GOTT! Sen åkte jag och älskling till skateparken och träffa dom andra. Rolig helg med roligt folk så som det ska vara..

Imorgon är det skola.. Orkar verkligen inte skolan just nu, har massor att göra tills på Onsdag för då sätts  betygen.



never be replaced

Things will never be the same without you..


Baby i love you and ill never let you go but if i have to baby i think that you should know, all that love we have will never be erased and i promise you that you will never be replaced..

Bloggtorr

Har varit lite bloggtorr på sista tiden. Förra helgen var dte valborg, mycket trevligt och roligt. Den spenderade jag med min älskade pojkvän och våra vänner och resten av den helgen också. På söndagen åkte jag och älskling till kolmården till B-ponnyn som jag nyss börjat hjälpa till på. Gick bra att rida fast Feffe är lite små stel men han har ju inte gått på ett bra tag. Efter stallet åkte vi till tropicariumet där jag trodde jag allvarligt talat skulle dö. Har aldrig blivit så rädd som jag vart för den stora feta ormen och hajarna. urch... Dit åker jag inte mer, bara till sjurparken där har dom bara söta sjur. :) aja ska hem snart och släppa ut Rolf (fågeln) i rummet så han inte är så rädd för människor längre...
Det va allt för den här gången...

RSS 2.0