Valborg

idag är det ju som sagt valbor..kul kul. Skulle egentligen åkt till stallet idag men har ingen lust så jag åker i helgen istället. :) Ikväll blir det att festa. Får se villka som är med på den idén. Micke är med på den ialla fall :D aja har inget vettigt att säga..



Miss Kirabell du är saknad älskling <3


22.22

Har varit och provridit en B-ponny. Jätte söt, ett litet charmtroll. Jätte lugn att rida och pyssla på. Får se om jag ska börja som "medryttare/skötare". Har ju iof. ett ställe till jag ska kolla på. Hon har två B-ponny och en islandshäst varav islandshästen och en av B-ponnyna ska ridas in. Dom är bara lite inridna. Blir kul oavsett vad det blir eftersom att min kärlek till ponnysar är så stor. aja ska gå in till älskling nu och kolla på tv..


Jag vill, jag vill, jag vill....

Ha en egen häst nu nu nu nu!! inte när jag fyllt 18 utan nu .. eller iallafall en medryttarhäst.. HAr ju ingen för tillfället :( ....
Men får väll en snarthoppas jag :D:D:D vill ha en kopia av denna:



Tjingeling

datakunskap

Sitter och ahr datorkunskap nu.. tråkigt som fan. Vill hem till min älskling nu <3

I Love you, Always and Forever


Tack till...

http://ehmsii.blogg.se  som har fixat min nya design på bloggen .. :D


Hästar är änglar utan vingar..

Idag ska jag till stallet och ta hand om Kylie. Roligt :) Saknar Bella massor. Men jag vet att hon har det superbra, så jag får stå ut med saknaden. Hoppas på att få åka och hälsa på henne snart. Det känns jätte konstigt att vara i stallet och se att Bellas box är tom.. Och att se att Kylie står själv i hagen utan bella känns också jätte konstigt.. Aja ska väll följa med micke till banken och sen ska han och jag till stallet. Bättre pojkvän än Micke får man leta efter. Men det är ingen ide för han är den BÄSTA :)



Mikael Waller du och jag nu och föralltid.. Du lyser upp det mörkaste mörker och gör så att jag mår bra.. Tack för alla finna stunder med dig. <3

Tjingeling^^,


Kärleken till en häst är aldrig lika stor som i den stunden man måste skiljas från den..

Det känns så jobbigt att veta att när jag kommer till stallet i morgon så är inte Bella där.. Det kommer kännas svårt dett bra tag.. Men hon har det bra och det är huvudsaken..

Idag har jag inte gjort så mkt städat rummet lite och så har jag pratat med frida idag och jag ska till stallet i morgon och se när hon pysslar på Kylie och sen ska jag börja hjälpa henne på henen :)

aja tjingeling <3


Miss Kirabell

urch vad jobbigt  nu har Bella blivit såld och jag har inte fattat det än. Visst hon kommer ha det jätte bra hos Mi och ha det jätte kul med alla andra hästarna osv. Men endå det gör ont, att såhjälpa till på en sån fin häst med en sån underbar personlighet, och sedan bara försvinner hon. Men vi får komma och hälsa på och rida osv, men endå det är långt dit. Det är inte samma sak. Önskar att hon aldrig hade blivit såld. Jag kommer alltid sakna henne och det kommer li helt sjukt om jag får hjälpa till på ngn annnan i stallet och så står inte Bella där den söta rara Bella som alltid varit där. Den finaste hästen man kan tänka sig, bara försvinner helt plötsligt. Men jag är så otroligt glad över att jag fick chansen att lära känna henne och att jag fick pyssla om och rida henne. Det tavkar jag för massor Elisa! Kan inte fatta att hon inte står kvar i stallet längre...


Miss Kirabell <3

Påskafton

Påskafton är nog en av de tråkigaste dagarna.. Men jag ska ha kul idag en då, först ska jag rida på Bella. Alltid lika roligt att vara i stallet. Sen på kvällen blir det att festa. Också kul kul :) Nu ska jag äta frukost och sen vänta på vicke sen dra till stallet.

Tjingeling^^,



Bella bus i hagen :) Fotot är taget av Elisa Lundahl.

Jag älskar dig



Jag älskar dig så otroligt mycket och är så otroligt glad över att jag har dig.. Du och jag nu och för all framtid,. <3

Från hästryggen till sand..

Igår va det städ dag i stallet vid lunchtid. Vi började med att röja upp i hagen och ta bort alla kvistar och grenar så att hästarna kan gå själva från hagen till sommarhagen istället för att vara i vinterhagen.. Tog ca 2 timmar att fixa och det känns i benen och armarna idag kan jag lova.. Har värsta träningsvärken. Men det va det värt för nu kommer hästarna att kunna röra på sig betydligt mer vilket är otroligt bra..

Efter vi hade städat skulle emmy rida på Elmer i padden. Elisa kände att hon inte orkade rida eller att hon inte skulle hinna. Men med lite övertalning från mig så beslöt hon sig för att rida i padde hon med på Tia. Hon red i grimma och knöt grimskaftet som tyglar. Sen bar det av till padden där hon fick tia att gå jätte fint så inget bett behövs för att den ponnyn ska gå fint och i form.. Sen skulle hon ta någramskutt och det tyckte både tia och elisa om så tia började bovka och busa. Jag förstår inte hur hon akn sitta kvar hon måste haft lim på rumpan ;).. Sen övertala Elisa mig att prova efter ett tag och jag sa att jag skulle ramla av.. Han rida ca 2½ varv och hoppa en gång sen låg jag på backen och käka sand. Gott.. eller inte,. Men sen va det bara att hoppa upp igen och försöka på nytt.. Ramla av på samma ställe igen och lyckades att få sand överallt... Sen hoppa jag upp igen och då gick det bättre tack vare elisa :D Men jag ger mig inte jag ska få prova en gång till minst fast då med tränset på.. Stackars Tia hade mig på huvudet nästan innan jag ramlade av.. Och Elisa fick dåligt samvete. Men vart inte skadad iallafall vilket va tur.. Har bara lite ont i ryggen idag men det går över. KUL dag iallafall och roligt att ramla av också och ännu roligare att få prova Tia ..

Sen skulle jag tillbaka på kvällen och kvällsfodra och rida Bellaa  bus, vilket gick jätte bra. Hon har blivit så lung och duktig nu när hon har kornkross igen. Red inte så länge ca 30 min i skritt och trav men roligt va det endå. Förstår inte hur jag kunde slyta rida två gånger. FInns inget roligare eller härligare än att rida och pyssla om hästarna elle ratt bara vara i stallet.

Så idag har jag haft dåligt samvete för att jag inte varit i stallet fasten att jag inte skulle ha Bella idag ville jag åka till stallet och bara vara där. Tycker gott att vi kan ha en städdag snart igen för roligt att träffa alla i stallet och lära känna alla. Härligare folk än "hästnördar" får man leta efter ;) Idag har det varit en rätt så okej dag fast en att jag inte varit i stallet ska dit i morgon och rida Bella :D JIPPI!!! Och sen blir det  festa :D kul kul..

aja om man skulle ta och sova lite nu kanske... God natt..

Tjingeling^^,

SOMMAR..

Nu är sommaren på väg så otroligt skönt :D Nu kan man rida ute i padden utan att frysa ihjäl.. Och rida i skogen.. Det finns också dåliga sidor med sommaren och det är alla äckliga getingar och mygg och sånt äckligt...

Har varit i stallet hela helgen och igår. Sååå kul :D Ska dit ikväll och tordag och lördag. Är så glad över att få hjälpa till på Bella igen. Sen ska jaga ut till Tolly ocg Raffie också på onsdag och sändag hade jag tänkt mig.. Om det går för emelie så klart. Idag ska jag och älskling till ikea för han ska kolla grejjer till sitt rum som kommer bli såå snuggt xD Kommer ha en STOOOOR säng då eller stor och stor 160 men större än 90 ialla fall så för honom kommer det bli stort. Sen ska han tapesera eller måla om till ngn kakao färg typ..

Aja onödigt inlägg om inget..

Mikael Waller du är kärleken i mitt liv <3

Tjingeling ^^,

RSS 2.0