:)

Praktiken igår gick skit bra :) fast den nya kocken var dö knäpp kryddade inte ens köttet som han stekte. Och han ska vara utbildad kock HAHHAHAHAHAHHAHAH! Började 17,00 och slutade 22,00 men det gjorde inget att det vart så sent. Va hemma vid 23,30 ca. Det va så mycket roligare att vara där på kvällen än va det va att vara där på dagen. Hade mer att göra fast inte så mycket som jag trodde att det skulle vara.

Micke och kim sitter där nere och kollar på Disney Channel ska väll gå ner till dom snart tänkte jag. Sen är det kalas hos micke syster Hanna och Hanes ska firas :) Ska hjälpa till på Kirabell igen. Men ska inte sluta som medryttare på Tolly och Raffie för de. Ska ju bara hjälpa till på Kirabell tills hon blir såld. Sen har jag fått nummret till hon som äger Fandango så jag ska ta och ringa till henne idag och fråga om jag skulle kunna få komma ut och hälsa på honom :)

Har inte så mycket att säga..

Tjingeling ^^,

Kommer du ihåg?

Kommer du ihåg när vi hyrde häst 2004 i två veckor, du corea ( osäker på om det verkligen va de ) och jag Fjonkan?
Kommer du ihåg hur ofta vi dunkade Drängarna i stallet i två veckor och vi aldrig tröttna på musiken?
Kommer du ihåg "colamanen" som tog min colabusk och vi skrattade i flera timmar åt de?
Kommer du ihåg när vi hade bråkat och vi blev sams genom att tävla mot varandra och båda på sina favoriter, Du illum och jag cosmo?
Kommer du ihåg när vi kunde sitta i timmar och bara sjunga singstar hemma hos dig?
Kommer du ihåg midsommarhelgen som jag sov hos dig och vi tyckte att Krister snarkade som en gris?
Kommer du ihåg när du, jag och Nor i tvåan lekte häst på varje rast i säkert ett år och aldrig tröttnade på att göra samma sak varenda rast?
Kommer du ihåg allt roligt vi upplevt tillsammans?
Kommer du ihåg tiden då vi kallade varandra för bästavänner?
Vet du om att jag saknar den tiden?

Tjingeling ^^,

GRATTIS..

GRATTIS ÄLSKADE FARMOR JAG ÄLSKAR DIG <3

vaknade precis ska väll fixa mig och så och sen dra till farmor och farfar och säga grattis till min älskade farmor. Sen ska man ju till praktiken kl 17,00 :) det va så skööööönt med sovmorgon det behövdes verkligen :) ligger i mickes säng och funderar på vad jag ska äta och när han kommer hem. Han borde komma snart. Just nu är jag otroligt sugen på att bara skita i praktiken och dra till stallet och pyssla om Tolly och Raffie :) men men man får inte alltid som man vill...

Nae nu ska jga gå ner och äta frukost..

Tjingeling,. ^^,

Praktik

Jahopp då har man precis kommit hem från praktiken. sköööönt :) Fast det har varit en kort och seg dag började 10 men missa bussen så jag kom kl 11 och slutade strax efter 14,00. Sovmorgon i morgon börjar inte förens kl 17,00 men slutar ngn gång efter 21,00. Då kommer det att vara MASSOR att göra.  Heldre att det är mycket att göra en lite.

Har egentligen inte så mycket att säga mer än att jag vill till stallet och rida :P

Tjingeling ^^,

Jag älskar dig <3

Mikael waller, älskar dig mer än livet.  Du är en så värdefull person i mitt liv, och jag hoppas att jag aldrig någonsin förlorar dig. Du är det bästa som har hänt mig. Du har lärt mig var kärlek är. Innan trodde jag att det bara var skit, men du har lärt mig att kärlek är något värdefullt. Och det har aldrig kännts så rätt som det gör när jag är med dig. Du gör mig så otroligt lycklig, jag hoppas du förstår hur mycket jag älskar dig.. 13/7-2007 dagen då du och jag blev ett,. <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0